El saló de recepcions de la Diputació de Castelló ha acollit el 8 de febrer la presentació de les últimes edicions del seu Servei de Publicacions, entre les quals despunta el número huit de la revista Aula de Lletres Valencianes. Revista Valenciana de Filologia, coeditada amb Taula de Filologia Valenciana.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha destacat la importància d’impulsar publicacions en favor de la nostra llengua i de la nostra cultura, i ha assenyalat la importància que les institucions públiques donen suport a estes iniciatives.

Intervenció de Josep Saborit
Intervenció de Josep Saborit.

Per part de Taula de Filologia Valenciana, ha intervingut Josep Saborit, que ha explicat els objectius de la revista i ha desgranat els continguts ben interessants d’este número:

El valencià i el món econòmic. Vicent Soler, 23. Traduir a pes. L’Evangeli de Marc segons Joan F. Mira. Antoni López Quiles, 51. Què ens aporta el plurilingüisme? Una mirada evolucionista. Ferran Suay, 97. Pedagogia i fonaments de la lingüística (oració, nom i flexió) en un manual d’ESO. Lucia Aranda Martí, 107.  Anàlisi de «El model lingüístic de la CVMC» (versions 1a i 2a, 2017). Alexandre X. Ordaz Dengra 203. Aula MiL: Lectura i escriptura. Crisòstoma Morilla Garcia, 271. RESET, quan perdem la memòria. Una experiència d’animació lectora basada en l’aprenentatge servei. Lurdes Aracil, Àngela Girona, Juan Carlos Rico i Pere Soriano, 283.  Foment lector en l’aula de valencià per a persones adultes: una experiència. Mònica Richart García, 295. Estellés: t’estime, t’estimo, t’estim. Una proposta intertextual, lingüística, literària i musical a 2n de Batxillerat. Anna Jorquera Castro, 349. Aprenentatge del valencià i integració, col·laboració entre autòctons i immigrats. Abelard Saragossà, 369. Un llibre amb molta vida: “El carrer de Sant Onofre”. Abelard Saragossà, 377.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, la cap de Publicacions de la Diputació de Castelló i diversos membres de Taula de Filologia Valenciana.
La diputada de Cultura, Ruth Sanz, la cap de Publicacions de la Diputació de Castelló i diversos membres de Taula de Filologia Valenciana.

Aula de Lletres Valencianes. Revista Valenciana de Filologia es publicava anteriorment en col·laboració amb la Institució Alfons el Magnànim, de la Diputació de València, i actualment es publica en col·laboració amb la Diputació de Castelló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *