Qui som

Taula de Filologia Valenciana és una associació multidisciplinar i plural que naix per a millorar l’ensenyament del valencià i, en general, per a treballar en els factors que depenen o estan vinculats als professionals de la llengua, especialment l’estudi de l’ús del valencià i l’anàlisi del valencià culte. La nostra adreça web és: https://filologiavalenciana.org.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris en la nostra pàgina web, arrepleguem les dades que es mostren en el formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per a ajudar a la detecció de missatges brossa.

El servici Gravatar pot rebre una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenada hash) per a comfirmar que l’esteu utilitzant. La política de privacitat del servici Gravatar es pot consultar ací. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és fa visible al públic en el context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, hauríeu d’evitar pujar imatges que incloguen dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extraure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galletes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per guardar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galletes. Si ho feu no haureu d’omplir les dades de nou quan feu un altre comentari. Estes galletes duren un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en esta pàgina web, es definirà una galleta temporal per a determinar si el navegador n’accepta. Esta galleta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galletes per a guardar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galletes d’inici de sessió duren dos dies, i les de les opcions de pantalla un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, se suprimiran les galletes d’inici de sessió.

Si editeu o publiqueu un article, es guardarà una galleta addicional en el navegador. Esta galleta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’esta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament igual que si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Eixes pàgines web poden arreplegar dades sobre vós, usar galletes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en eixa pàgina web.

Analítiques

La nostra pàgina web usa Google Analytics per a mesurar les visites que tenim. La seua política de privacitat es pot consultar ací.

Amb qui compartim les vostres dades

Taula de Filologia Valenciana no compartix les vostres dades amb ningú. Ara bé, si useu els botons que apareixen en la nostra pàgina per a comentar o compartir contingut en les xarxes socials, s’aplicarà la política de privacitat que tinga cadascuna de les xarxes que useu. Les més usuals són Facebook, Twitter i Google+.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seues metadades es retenen indefinidament. Això permet reconéixer els comentari de seguiment.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si heu deixat comentaris en la nostra pàgina web o ens heu contactat mitjançant un formulari, podeu demanar que vos enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, que inclourà totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants es filtren amb el servici de detecció de brossa automatitzat Antispam Bee, que no guarda dades personals. Posteriorment, es validen manualment sense eixir de la pàgina . La validació manual no sempre és tan ràpida com voldríem.

Informació de contacte

Ens podeu contactar omplint i enviant-nos el següent formulari: