La Diputació de Castelló revalida el seu compromís amb la revista Aula de Lletres Valencianes
El president de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí García (centre), el president de Taula de Filologia Valenciana (esquerra) i la diputada de Cultura Ruth Sanz (dreta) renoven el conveni de coedició*.

La Diputació de Castelló i l’Associació Taula de Filologia Valenciana han signat un nou conveni addicional al que es va signar durant l’any 2018, amb la finalitat d’establir un marc de col·laboració complementari en el camp de la publicació editorial que es projecta sobre temes d’investigació referits a l’ensenyament, la normativa, la defensa i l’ús del valencià.

L’objectiu del conveni de col·laboració és l’edició de la revista Aula de Lletres Valencianes, que s’edita conjuntament per les dos entitats i que pretén fomentar l’ús i ensenyament del valencià.

La Diputació de Castelló mostra amb este conveni la importància que dona al foment de la llengua cooficial de la Comunitat Valenciana, ja que per a l’entitat provincial és fonamental la conservació i promoció la llengua i els senyals d’identitat dels valencians. La renovació del conveni confirma la voluntat de col·laboració interinstitucional en defensa de la llengua i l’ús del valencià per part de la Diputació de Castelló i de Taula de Filologia Valenciana.

Des de 2018 s’han publicat els números 6, 7 i 8 de la revista Aula de Lletres Valencianes. Atés el retard en el ritme de publicació dels números de la revista causat per la pandèmia de covid-19, el nou conveni contempla la publicació de dos números anuals en 2023 i 2024 per a arribar a compassar el número de la publicació amb l’any previst en què s’hauria d’haver publicat.

* Fotografia treta de la notícia publicada per la Diputació de Castelló en la seua pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *