La setmana passada es va estrenar en La 8 Mediterráneo la secció sobre llengua «Clar i valencià», avalada per Taula de Filologia Valenciana: un espai sobre llengua dins dels informatius de la cadena, que tindrà una freqüència de 3 vegades per setmana. 

El projecte va sorgir després que el director dels informatius de la cadena, Vicent Climent Gisbert, llegira El valencianisme lingüístic (editorial Àrbena, 2018) i proposara a Abelard Saragossà i Vicent Satorres (l’autor i l’editor del llibre) un espai per a parlar sobre el valencià. Posteriorment, un equip de 13 persones format per membres de Taula de Filologia Valenciana, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i autors vinculats a l’editorial fixaren els objectius i el nom de l’espai.

Podreu vore els episodis de «Clar i valencià» en esta pàgina web, dins de la secció Biblioteca de formació. Ací teniu el primer episodi, on s’exposa el primer objectiu: mostrar la qualitat del valencià viu i les seues estructures definitòries, que són molt diferents de les del castellà. 

1 Comment on Naix «Clar i valencià» en La 8 Mediterráneo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *