Des de 1999, quan es va publicar la primera edició de l’exitós Valencià en perill d’extinció, l’autor i membre fundador de TFV Eugeni S. Reig ha escrit uns 200 articles de premsa, així com nombrosos estudis i ressenyes de llibres publicats en diversos mitjans de comunicació, tant electrònics (InfoMigjorn, Núvol, La Veu, Pàgina26.com, ARA Multimèdia) com en paper (El Punt, Ciudad de Alcoy, Levante-EMV, Las Provincias i Mediterráneo), i també en revistes especialitzades com ara Aula de Lletres Valencianes, Caplletra, Llengua Nacional, El Tempir i Valencia al habla.

Ara ha eixit a la llum el llibre Des del meu racó (editat per la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Alcoi), que conté una selecció de les millors publicacions d’Eugeni S. Reig: 79 articles de premsa, 17 estudis i 8 ressenyes, alguna d’elles inèdita. Una obra de 424 pàgines que no pot faltar en cap biblioteca valencianista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *