Durant la Fira del Llibre de València pots adquirir la revista Aula de Lletres Valencianes – Revista Valenciana de Filologia en l’expositor 28, corresponent a la Llibreria Botafocs, per només 9 €. Si fas clic en les imatges de les contracobertes, podràs vore el contingut de la revista. 

contracoberta3-marc

Contracoberta del número 3

contracoberta4-marc

Contracoberta del número 4

Vols fullejar-la abans? Dóna una ullada al número 1 i al número 2.

4 Comments on Continguts d’Aula de Lletres Valencianes 3 i 4

  1. Hola, m’agrada molt la tasca que esteu fent per la nostra llengua i m’encisa la vostra proposta de gramàtica, només volia fer un suggeriment, on dieu “doneu una ullada”, no seria més lògic usar el verb “pegar” que és el que usem majoritàriament el valencians? Per tal com “fer una ullada” és també viu al país, però ja sona més principatí pense que les valencianes i els valencians usem sempre el verb “pegar” en el sentit que vosaltres useu “donar”. Ex: “pega-li una ullaeta/miraeta” (col·loquial). Gràcies per la vostra atenció i insistisc, jo només pretenc ajudar a acostar tant com puga el valencià escrit al parlar general.

  2. Efectivament, Pau, tens raó quan dius que el verb «pegar» és el que els valencians usem habitualment en construccions com «pegar una mirada» o «pegar una ullada». En este text hem usat «donar una ullada», que és una opció, juntament amb «fer una ullada» o «pegar una ullada» (segons el Diccionari normatiu de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, entrada «ullada»), fet que no lleva que en un altre text optem per la construcció que proposes. Prenem nota del teu suggeriment. Moltes gràcies!

  3. On puc comprar els exemplars de l’aula de les lletres valencianes ara que s’ha acabat la fira del llibre de València?

  4. Pots demanar la revista Aula de Lletres Valencianes en qualsevol llibreria, només has de dir al llibrer que la distribuïdora és Sendra. Ara mateix tenim constància que alguns interessats l’han demanada en la llibreria Tirant lo Blanch (C/Arts Gràfiques, València, davant de la biblioteca Joan Reglà), amb un sol dia d’espera. També la deus poder trobar en les llibreries de la Generalitat, que també disposa de venda Internet (http://www.llig.gva.es/)

    Salutacions i gràcies per l’interés en Taula de Filologia Valenciana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *