En Taula de Filologia Valenciana estem procedint a posar a l’abast del públic els continguts del primer número de la nostra revista, Aula de Lletres Valencianes – Revista Valenciana de Filologia.

Hui vos oferim l’article d’Eugeni S. Reig, «Pel matí, per la vesprada i per la nit». En este treball, l’investigador d’Alcoi pretén conscienciar el lector de la legitimitat de l’ús temporal de la preposició per, amb sentit duratiu, davant de les parts del dia el matí, la vesprada i la nit. Feu clic ací per a llegir-lo.

Eugeni S. Reig és director d’InfoMigjorn, administrador de Migjorn, i autor del recull de paraules Valencià en perill d’extinció (1997) i Les nostres paraules, publicat en 2009 per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *